vrijdag 30 mei 2014

Kok gevraagd.

We zijn er eens gaan eten, op een zondagmiddag. Ongepland. Alle andere restaurants waren volzet en we hadden niet gereserveerd. Dan zijn we maar in dat etablissement beland.
We hebben niet iets van de kaart genomen maar iets dat op het bord aangekondigd stond als aanrader van de dag.

Eerst gevraagd aan de kelner of dat lekker was.

Onwaarschijnlijk later kregen we het voorgeschoteld.
Nadien vroeg de kelner of het ons gesmaakt had.
Als dat niet het geval is heb ik de onchristelijke gewoonte om te liegen. Maar misschien is dat in die gevallen toch een beetje christelijk.

 Toen we het etablissement verlieten hebben we begrepen waarom het niet lekker was en we zo lang verdraagzaam moesten wachten.

De uitbaters hebben hun eisen ook wat bijgeschaafd. In plaats van 2 jaar ervaring volstaat nu 1 jaar voor de kok. De kelner mag vermoedelijk meteen beginnen.

Als u iemand kent die het restaurant kan redden, mail maar door, ik zal u de gegevens bezorgen.

Als dit verhaal volgens jou niet 100 % juist is, mail mij dan het verzinsel.

Geen opmerkingen: