woensdag 24 september 2014

Betaalbare luxe III

Dit is het vervolg van de story Betaalbare luxe  deel I (klik) en deel II (klik)

Herinner u dat ik het een tijdje geleden had over de veiligheid in onze verkaveling en dat we eraan dachten om een drone te gebruiken ? 

Eric en zijn Liliane (in 't wit) bij 'de eerste steenlegging' van zijn huis.
Het moest ervan komen. 

Ik heb het altijd al gedacht. 

Eric, da's ne gast waarvan we niet echt goed weten wat hij doet voor de job maar hij laat het graag nogal breed uithangen. Wel, dien Eric, heeft een veel grotere drone gekocht dan die van Roger en nu is het la guere des drones boven onze wijk. 


Om u een gedacht te geven: die Eric, toen hij hier ook gebouwd had, had geen gewone grasmaaier zoals wij allemaal er een hebben. Neen, meneer, den Eric had een klein tracteurke. 

Allez toe, waar was dat voor nodig ?

In ’t begin dat hij dat had heeft hij zelfs voorgesteld om bij iedereen het gras te komen afrijden. Dat ging veel vlugger, zei hij, en ’t was bedoeld als gratis vriendendienst. Ge hebt dan wat meer tijd voor iets anders, zei hij, maar we hebben dat allemaal schonekes en beleefd afgewimpeld want ’t is ne moeial en hij wil vooral zijne neus in onze zaken komen steken. Dadist.


En vorige dinsdag is dan gebeurd wat er moest gebeuren: Eric wou waarschijnlijk weer ne keer zijn kunsten laten zien en is met zijn drone pal tegen die van Roger gebotst en patat, alle twee op het dak van Floris en Annemie terecht gekomen en alle twee kapot. 

De vraag is nu: wie gaat dat betalen ?

 Als dit verhaal volgens jou niet voor 100% waar is, zet dan bij de reacties wat het verzinsel is.

Geen opmerkingen: